Nelitupaturnajaiset

Kauan kohutut ja odotetut nelitupaturnajaiset starttaavat käyntiin tämän viikon lauantaina 2.3. Nelitupaturnajaiset alkavat roolipelissä järjestetyllä informointitilaisuudella, joka pidetään suuressa salissa. Tilaisuudessa turnajaisista kerrotaan koko koululle, sekä halukkaita osallistua varoitetaan osallistumisesta ja kerrotaan miten voi osallistua. Ironista. Tässä yksinkertaisesti koko turnajaisten etenemisestä. Pääasiassa turnajaisiin liittyviä tapahtumia on aina viikon välein, aina lauantaisin. Alla olevat päivämäärät ovat ensimmäisiä nelitupaturnajaisiin liittyviä tapahtumia.

 

2.3 Tilaisuus suuressa salissa

9.3 Tilaisuus suuressa salissa, jossa pikarista nostetaan osallistujien joukosta päätetyt ottelijat jokaisesta neljästä tuvasta.

16.3 Ensimmäinen koetus, jossa ottelijat todistavat taidokkuuttaan.

 

Lue loput uutisesta ja ota selvää mitä ottelijalta vaaditaan.

liekehtivä pikari

 

HALUATKO ROOLIPELIHAHMOSI TUPASI OTTELIJAKSI?

Jos vähääkään mietit osallistuvasi, sinun on sisäistettävä seuraavat seikat kirjaimellisesti:

  • Hahmosi on oltava vähintään neljäsluokkalainen.
  • Jos sinut valitaan ottelijaksi, sinun tulee sitoutua siihen 100% varmuudella. Tämän ehdon allekirjoitat silloin, kun osallistut ottelijoiden valintaan.
  • Ota huomioon tietokoneesi ja nettisi toimivuus, sillä koetuksien aikana roolipeliä ja tapahtumien kulkua ei tulla keskeyttämään. Tietysti hetkellinen keskeytys on mahdollista, mutta ei suotavaa monestakin syystä.
  • Sinulla tulee olla kohtuullisesti aikaa koko nelitupaturnajaisten ajan. Tapahtuma on pitkäaikainen ja koetusten lisäksi nelitupaturnajaisiin liittyy mm. koetusvihjeiden selvittämistä ja muuta roolipelaamista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi istua tietokoneella päivät pitkät. Menestymisesi turnajaisissa on kiinni sinusta itsestäsi ja olet myös koko tupasi edustaja.
  • Nelitupaturnajaisiin liittyvät isommat tapahtumat kuten koetukset ja muut mahdolliset seikat toteutetaan aina viikonloppuna. Sinun pitää päästä paikalle.
  • Huomioi, että roolipelihahmosi voi loukkaantua vakavasti koetusten suorittamisessa, joka merkitsee sitä, että vahingoista ei toivuta lyhyessä ajassa. Hahmosi saattaa joutua hetkellisesti kokonaan pois tylypahkan noitien ja velhojen koulusta vammojen parantamiseksi.
  • Mieti hahmosi kykyjä ja omaa päättelykykyäsi. Koetukset eivät ole yksinkertaisia, jotka voi vain juosta lävitse. Sinun tulee mahdollisesti valmistautua tiettyyn koetukseen etukäteen ja etsiä tietoa vihjeiden mukaisesti, jotta voisit menestyä koetuksessa.

Tulosta