[Tylypahka]:n juhlagaala

[Tylypahka] täyttää taas vuosia! Tänä vuonna mittariin tulee jo kunnioitettavat 12 vuotta, joka antaa syytä jälleen juhlimiselle. Kaksi vuotta sitten roolipeliyhteisömme näki kymmenennen syntymäpäivänsä, joka oli jo näin perustajan näkökulmasta katsottuna huikea saavutus, jollaiseen ei olisi ikinä uskonut pääsevänsä. Tässä sitä kuitenkin ollaan, vajaan kuukauden päässä itse h-hetkestä juhlagaalaan, jossa on jälleen kerran aika palkita vuoden aikana [Tylypahka]:ssa onnistuneita, vaikuttaneita, roolipelanneita sekä tietenkin ihan vain aikaansa kuluttaneita käyttäjiä! 

Kutsumme Sinut, arvoisa [Tylypahka]:lainen torstaina 15. kesäkuuta 2017 kello 18:00 alkavaan juhlagaalaan koulumme Suureen Saliin! Luvassa on puheiden ja ohjelmanumeroiden lisäksi tuttuun tapaan perinteistä palkintojenjakoa, johon juuri Sinä voit päästä vaikuttamaan vastaamalla ennakkoon seuraavaan kyselylomakkeeseen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJ9SVpgOCIfDtrU_AYCTd0B_Vi-10k5lLw1ChQCiW5Mv9doQ/viewform

Finaaliäänestykseen tiensä raivanneet pelaajat julkistetaan 1. kesäkuuta 2017! Nyt jos koskaan on siis aika käydä antamassa ääni juuri sille, joka juuri Sinun mielestäsi ansaitsee saada palkinnon tämän vuoden juhlagaalassa. 

Gaalapäiväksi on poikkeuksellisesti valikoitunut tänä vuonna jo kesäkuun viidestoista päivä sen takia, että suurin osa kävijöistämme ei pääse saapumaan paikalle virallisena syntymäpäivänä, eli 16. kesäkuuta. Ei anneta sen kuitenkaan hidastaa tahtia, vaan nautitaan tapamme mukaan toistemme hyvästä seurasta roolipeliyhteisömme pitkää taivalta samalla juhlistaen. Mikäli olet halukas vetämään ohjelmanumeron offgamepainotteisessa juhlagaalassa, niin ole hyvä ja käänny ideasi kanssa Eyonin puoleen! 

Eli lyhyesti. Tee itsellesi kalenteriin tilaa torstaille 15. kesäkuuta 2017 kello 18. Nähdään juhlagaalassa!

- Eyon/Anette

 

Tulosta