TUVANJOHTAJAA HAETAAN KORPINKYNSILLE

Kuten tässä muutama päivä sitten tuli ilmi, niin Honey:Dream aka Honi jätti tehtävänsä Korpinkynsien tuvanjohtajana taakseen henkilökohtaisista syistä. Kiitän jälleen kerran Honia panoksesta Tylypahkan eteen ja toivotan jatkoon kaikkea hyvää, antoisia roolipelihetkiä sekä hyvää alkavaa syksyä kaiken tämän tohinan keskellä. Kuitenkin, paikka täytyy täyttää ja siksi meillä aukeaa nyt avoin haku virkaan, johon kuka tahansa edes hitusenkin asiasta kiinnostunut pelaaja saa hakea!

ODOTAMME SINULTA:
- Yhteistyökykyä
- Kykyä pystyä tekemään myös kompromisseja
- Roolipeliyhteisömme käyttäjien kuuntelemista
- Päätöksentekokykyä 
- Avointa mieltä sekä halua päästä kehittämään Tylypahkaa sekä tietenkin Korpinkynsien tupaa, jonka uutena tuvanjohtajana tulisit jatkossa toimimaan
- Aitoa mielenkiintoa sekä halua päästä vaikuttamaan ja toteuttamaan itseäsi!

Sinun ei tarvitse rakennella huoneita isolla budjetilla, sillä sitä varten meillä on täällä olemassa nykyään oma Puuhapetekerho, joka hoitaa suurimman osan Tylypahkan huoneiden rakentelusta toisin kuin vuoteen 2005 katsottuna. Olit sitten taustaltasi, historialtasi tai persoonaltasi millainen tahansa, niin mikäli koet edes jollain tasolla olevasi kiinnostunut tuvanjohtajan virasta, niin täytä vapaamuotoinen, omin sanoin tehty hakemus Anettelle Discordiin tai lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja laita se eteenpäin!

HAKUAIKAA ON 1½ VIIKKOA TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ ALKAEN! Haku päättyy siis 14.9.2020 kello 00:00 ja kaikki hakemukset välitetään eteenpäin muille tuvanjohtajille luettavaksi ja pohdiskeltaviksi. Hakuajan päättyessä ilmoitamme viikon sisään siitä kuka valitaan uudeksi Korpinkynsien tuvanjohtajaksi. 

Kiittäen,
Anette/Eyon

Tulosta