Rohkelikkojen tupa etsii uutta tuvanjohtajaa!

On tullut aika äänestää! Rohkelikkojen tupa etsii uutta, motivoitunutta sekä aktiivista tuvanjohtajaa, eli viidettä (5) jäsentä nykyisen neljän (4) jäsenen joukkoonsa. Hakemuksia on luettu jo aiemmin Korpinkynsien tuvanjohtajan viran ollessa avoinna, ja nyt homma saa jatkoa uusien kuvioiden muodossa. Jatkossa neljän tuvanjohtajan malli tullaan rikkomaan ja puikoissa istuu loren mukaisesti neljä tuvanjohtajaa sekä rehtori, joten Eyon luopuu yhteisöä kuunnellen "tuplaroolistaan" ja luovuttaa sen eteenpäin sellaiselle henkilölle, joka on kykenevä - valmis - aktiivinen - motivoitunut sekä kehityskelpoinen luotsaamaan Rohkelikkojen tupaa roolipelillisesti sekä sen ulkopuolella eteenpäin!

Tutustu upeisiin hakijoihimme äänestysosoitteessa: https://forms.gle/5NH1v9grAt46jnWHA

Anna äänesi sille henkilölle, jonka toivoisit näkeväsi jatkossa Tylypahkan tuvanjohtajien kaartissa! Huomioithan, että äänestää voi vain kerran ja tuplaääniä ei lasketa. Äänestys on täysin anonyymi lukuunottamatta Habbohahmosi nimeä, jonka äänestyksen luoja - Piru=l tulee näkemään. Kooste sekä tuloskatsaus äänestyksestä julkaistaan sen päätyttyä, viimeistään kaksi arkipäivää päättymisestä eteenpäin. Äänestysaikaa on 26. lokakuuta 2020 asti

Uusi tuvanjohtaja julkistetaan 30. lokakuuta 2020 järjestettävässä Kurpitsajuhlassa [Tylypahka]:ssa. Onnea kaikille hakijoille! 

Tulosta