Liittyminen [Tylypahka]:n roolipeliin

Liittyminen [Tylypahka]'an on hyvin helppoa ja yksinkertaista. Päästäksesi kuitenkin ensin alkuun, tulee sinun rekisteröityä Habbo Hotel nimiseen yhteisöpalveluun ja luoda itsellesi hahmo, jolla tulet jatkossa seikkailemaan koulussamme. Koulumme sisääntuloaulan löydät kirjoittamalla navigaattoriin nimen Eyon.

Seuraavaksi on vuorossa itse lajitteluseremonia. Nykyään lajittelun hoitaa liittyjä itse, eli saat itse valita juuri sen tuvan, jonka jäseneksi haluat. Päätöstä kannattaa harkita huolella, vaikka voitkin vaihtaa tupaasi, luomalla tietenkin toisen hahmon jo olemassaolevan roolipelihahmon tilalle. Sinun ei ole siis pakko roolipelata yhdessä tuvassa jatkuvasti.

Kun olet valinnut joko Rohkelikon, Luihuisen, Puuskupuhin tai Korpinkynnen sinun tulee lisätä hahmosi kuvaukseen (tietoihin) lapusta löytyvät tiedot sekä keksiä roolipelihahmollesi nimi, jolla tulet jatkossa pelaamaan koulussamme. Hahmosi nimen sinä saat keksiä ihan itse. Nimen olisi hyvä olla englantilainen ja omaa mielikuvitusta käyttämällä keksitty. Harry Potter kirjasarjan nimiä ei saa ottaa käyttöön!

Liittymistiedot ovat kaikilla koulun oppilailla muuten samat, mutta tuvan tunnuskirjain on eri. Esimerkiksi [Tp P] - Jonathan Hawkins, 1lk  ja [Tp R] - Michelle Williams, 4lk kertoo kahden roolipelaajan opiskelevan Puuskupuhissa ja Rohkelikossa. 

Huomioithan, että uudistuksen myötä voit nyt luoda hahmon mille tahansa luokka-asteelle, josta aloitat oman koulutaipaleesi [Tylypahka]:ssa! Sinun ei ole siis pakko aloittaa pelaamista enää 11-vuotiaalla hahmolla, vaan voit halutessasi mikäli koet pelaamisen olevan miellyttävämpää aloittaa myös 14-vuotiaana. 

ktiedot ptiedot
 rtiedotltiedot

Ohessa on esimerkkikuvat jokaisen tuvan tiedoista. Koulupuku ei ole pakollinen, mutta luo tietysti todellisuuden tuntua roolipeliin ja on siksi lämpimästi suositeltavaa.

Tulosta