Rehtorihaku auki!

Kuten moni onkin kenties jo huomannut, siirtyy Eyon liki 17 vuotta kestäneen rehtoritaipaleen jälkeen syrjään ingamellisesta rehtorinvirasta ja antaa näin mahdollisuuden kelle tahansa innostuneelle ja motivoituneelle Tylypahkalaiselle hakea ja ryhtyä taikakoulun rehtoriksi!
Rehtorin pelaaja saa toimia ingamessa itsenäisenä rehtorihahmona; koulun korkein virka tarkoittaa niin vastuuta kuin vapauksiakin. Kaikki tehtävät ovat kuitenkin vain ingamellisia, eli roolipelissä itsessään näkyviä. Rehtoriksi ryhtyminen ei edellytä offgamelliseen admin-virkaan ryhtymistä, vaan on puhtaasti roolipelillinen titteli - toki pelaajan itse niin halutessa, pääsee tämä myös tuvanjohtajachattiin puimaan offgamellisia asioita. Rehtorin ollessa koulun tärkein päättävä elin, kulkevat niin uudet professorinnimitykset, ministeriökirjeet ja mitä mielenkiintoisimmat oppilaskahakat ensisijaisesti rehtorin kautta. Muutos entiseen on suuri, joten linjat tulevat varmasti vielä selkenemään ensimmäisen rehtorin "kauden" aikana.

Rehtoriksi haetaan puoleksi vuodeksi kerrallaan; näin turvataan, että työstä ei tule liian raskas kellekään ja pelaaja osaa arvioia omaa motivaatiota, aikaa ja jaksamista puolen vuoden roolipeliä varten. Sama rehtori voi toki jatkaa useamman kauden, mikäli pelaajalla on intoa eikä vastaehdokas vie voittoa - jokainen rehtori valitaan kaudelleen offgame-äänestyksellä, eli Tylypahkan omat pelaajat valitsevat omasta mielestään mielenkiintoisimman rehtorihahmon virkaan.

Äänestystä ei tehdä naamakertoimen mukaan - tarkoitus on luoda peliin uutta, freesiä sisältöä ja äänestyksessä vaikuttaa vain ja ainoastaan se, millaista rehtorihahmoa haluaisi tuoda; innostaako vapaan kasvatuksen puolella oleva hippi taikka konservatiivinen kiukkupussi? Valinta on täysin pelaajien käsissä.

Mikäli rehtorinvirka herättää kiinnostusta, voit ilmoittautua rehtorihakuun jollekin nykyisistä tuvanjohtajista (Loer, Piru=I, Vanillatar, Weka-kitty). Ilmoittautumisen jälkeen sinulla on aikaa kuun loppuun (28.2.) luoda löyhät raamit rehtorihahmollesi; emme vaadi faceclaimia tai suurta elämäntarinaa, mutta kirjoita meille alustavasti, millainen persoona rehtorisi olisi ja millainen tämän arvomaailma olisi.
Älä ota liikaa stressiä hakemuksesta; vararehtorin virassa Lacethorn on aina tukemassa ingamessa rehtoria ja offgamessa on kokonainen kaarti tuvanjohtajia ojentamassa auttavan kätensä. Jos sinua siis kiinnostaa yhtään rehtorinviran pelaaminen seuraavien kuukausien aikana, niin ilmoittudu tuvanjohtajille rohkeasti!

Tsemppiä hakuun - kaikki kysymykset voi ohjata allekirjoittaneelle (Weka-kitty) tai muille tuvanjohtajia, jos ja kun niitä herää.

Tulosta