FAQ

Tervetuloa tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin sekä selventävään infopakettiin!

 

1. Mikä on [Tylypahka] ja missä sitä voi käydä?

- [Tylypahka] on vuonna 2005 perustettu noitien ja velhojen yhteinen virtuaalikoulu, joka toimii Habbo Hotel nimisessä chatyhteisössä. [Tylypahka]'n aulan löydät nimellä Eyon.

 

2. Ketkä ylläpitävät [Tylypahka]'a?

- [Tylypahka]'a ylläpitää neljä innokasta (tuvanjohtajaa) sekä rehtori yhdessä ystäviensä kanssa! Tuvanjohtajina toimivat tällä hetkellä Loer, Weka-kitty, Piru=l ja Belladed. Rehtorina toimii Eyon. 

 

3. Miten voin ostaa oikeudet [Tylypahka]'n aulaan?

- Oikeudet voi ostaa vain ja ainoastaan rehtori Eyonin hyvä ystävä/tuttava. Emme myy oikeuksia tuntemattomille, epäluotettaville tai täysin vieraille pelaajille.

 

4. Miten voin päästä tuvanjohtajan kaverilistalle?

- Jokainen tuvanjohtaja päättää itse kenet haluaa ottaa omalle kaverilistalleen. Mikäli olet hänelle täysin tuntematon, hän ei välttämättä hyväksy kaveripyyntöäsi. Tutustumisella ja yhdessä roolipelaamisella on useimmiten myönteinen vaikutus kaverilistalle pääsyyn.

 

5. Miten voin liittyä [Tylypahka]'an?

- Liittymisohjeet löydät näiltä nettisivuilta kohdasta "Liittyminen". [Tylypahka]'n aulasta löytyy myös monipuolinen ohjeistus siihen, kuinka sinusta voi tulla oppilas kouluumme. Lue laput huolellisesti läpi ennen lajittelua!

 

6. Voiko [Tylypahka]'an liittää oman huoneen?

- Jos haluat rakentaa kouluumme huoneen, niin keskustele asiasta sen tuvanjohtajan kanssa jonka huoneeseen haluaisit mahdollisesti linkittää oman huoneesi.

 

7. Miten minusta voi tulla professori tai valvojaoppilas?

- Professoriksi pitää hakea erillisen hakemuksen voimin, joka lähetetään Eyonille. Professorilta edellytämme aktiivisuutta, pätevyyttä sekä vankkaa halua opettaa koulumme oppilaille uusia asioita. Valvojaoppilaaksi voi nousta aktiivisuudella, luotettavuudella sekä määrätietoisella asenteella. Valvojaoppilaat nimittää oman tupasi tuvanjohtaja.

 

 

INFO

 

Tekijänoikeudet

- Emme omista paikkoja, oppiaineita tai mitään muita kirjasarjassa mainittuja asioita, vaan ne kuuluvat itse kirjan luojalle J. K. Rowlingille. Tämän sivun tekstillinen materiaali, kuvat ja toteutus ovat kuitenkin meidän luomiamme, kirjoittamiamme ja suunnittelemiamme, joten niiden kopioiminen on ehdottomasti kielletty haasteen uhalla. Me kunnioitamme toisten aikaansaannoksia emmekä kopioi niitä omaan käyttöömme ilman lupaa, joten älä kopioi sinäkään. 

Tulosta