Historia

[Tylypahka] on vuonna 2005, tarkalleen 16. kesäkuuta 2005 perustettu virtuaalikoulu, jonka idea pohjautuu J. K. Rowlingin luoman Harry Potter -menestyskirjasarjan pohjalle. Koulua ylläpitää neljä innokasta tuvanjohtajaa, joista Eyon (ex WiLLa./Senynra) on toiminut rehtorina jo aivan alkuajoista lähtien. Vararehtorina tiluksilla on häärinyt ja vaikuttanut lähes yhtä kauan Kokoro, joka astui Luihuisten tuvanjohtajan saappaisiin elokuussa 2005, kun doll91 päätti luopua omista tehtävistään.

Henkilökunta ja muu johtohenkilöstö on vaihtunut vuosien saatossa monta kertaa, ja niin on moni muukin asia. Nykyiset roolipelitilat ovat aivan eri ulottuvuudesta alkuaikojen huoneisiin, eikä luokkajärjestelmäkään ole ollut aina olemassa.

Olipa kerran nuori tyttö. Tyttö oli tavallinen kuin muutkin. Tytön nimi oli Eyon(tai tuolloin WiLLa.) . Hän tykkäsi Habboilla. Mutta hän ei aavistanutkaan, että muutaman vuoden päästä, hän olisi kuuluisimpia habboilijoita, taikka hänellä olisi suuri työ tulossa, menossa ja jatkumassa edessäpäin.

Oli vuosi 2005 kun tämä kaikki alkoi. Oli kylmä talvi, mutta lämpöä aiheutti tuolloinen noitakoulu Habbossa, *-Tylypahka-*. Kyseistä koulu johti Eyonin hyvä ystävä hanu90, joka jostain syystä on jäänyt mieleeni. Minä itsekin kävin kyseistä koulua.

Mutta pian kaikki loppui. *-Tylypahka-* suljettiin ja Eyon jäi toimettomaksi. Vai jäikö? Hän alkoi haaveilla omasta noitakoulustaan ja kysyi asiasta hanu90:ltä. Hän suostui ja pian Eyon onnellisena alkoi perustaa Tylypahkaa.

Hän oli tohkeissaan ja ahersi sen kanssa pitkään. Into ei millään lakannut. ”Mutta riittävätkö varani tähän?” hän mietti. Viikkojen jälkeen, hän huomasi pelkonsa käyneen toteen. Tavarat loppuivat ja hän jäi yksin. Hänen intonsa oli lakannut ja hän vain istahti katselemaan etusivua.

Mutta jäikö kaikki tähän? Eipä taida, olemmehan tässä juuri nyt. Silloin, tuona surullisena hetkenä, alkoi näkyä päivänvaloa. Eyon sai kaveripyynnön tytöltä nimeltä doll91. ”Mitäköhän asiaa hänellä on?” Eyon tuumi. Hän hyväksyi pyynnön ja doll pyysi tätä avaamaan Tylypahkan aulan ja tulemaan sinne.

Tästä hetkestä lähtien, Tylypahka alkoi kukoistaa. Doll ja hänen kaksi kaveriaan ::leetu:: ja Black.flower auttoivat Eyonia rakentaamaan Tylypahkan.

”Minä haluan olla Luihuisen tuvanjohtaja”, sanoi Doll.
”Minulle sopii Korpinkynsi”, kertoi leetu.
”Minä voin ottaa Puuskupuhin”, tuumi Black.flower.
”Sitten minä otan Rohkelikon”, tiesi Eyon.

Nelikko päätti, että Eyon olisi Tylypahkan rehtori, mutta kaikilla tuvanjohtajilla olisi yhtä iso osa Tylypahkaa hallinassaan. Näin syntyi Tylypahka.

Canticle of Oljo

Tulosta