Korpinkynsi

Korpinkynnen maineikkaan tuvan perusti Rowena Korpinkynsi, joka halusi tupaansa kaikkein älykkäimmät, luovimmat ja neuvokkaimmat oppilaat. Tuvan tunnus on kotka (ei suinkaan korppi) ja tunnusvärit pronssi ja sininen. Korpinkynnen tupahaamu on Harmaa Leidi, aikaisemmalta nimeltään Helena Korpinkynsi. Kuten jokaisella tuvalla, myös Korpinkynnellä on oma perintökalleutensa, Rowena Korpinkynnen diadeemi, joka tarun mukaan pystyy tekemään kantajansa viisaammaksi. 

Korpinkynsien tupa löytyy viidennestä kerroksesta ja sen tunnussanaa ei jaeta oppilaille, vaan se täytyy selvittää ratkaisemalla arvoitus. Arvoitus löytyy tuvan oven vierestä lapulta. 

[Tylypahka]'ssa Korpinkynsien tuvanjohtaja on Piru=l. 

 

HISTORIA

Yksi tunnetuimmista Korpinkynteen liittyvistä myyteistä on Rowena Korpinkynnen diadeemi. Tarina kertoo, että diadeemi toisi kantajalleen viisautta. Rowenan oma tytär, Helena, halusi tulla älykkäämmäksi ja varasti äitinsä diadeemin. Helena karkasi Tylypahkasta diadeemi mukanaan. Rowena oli häpeissään tyttärensä puolesta ja salasi asian kaikilta, jopa muilta perustajilta. Vuosia myöhemmin Rowena kuitenkin sairastui ja halusi nähdä tyttärensä ennen kuolemaansa. Hän lähetti Verisen Paronin etsimään tytärtänsä, koska Paroni oli toivottoman rakastunut Helenaan. Lopulta hän löysi Helenan eräästä albanialaisesta metsästä, mutta tämä ei suostunut lähtemään hänen mukaansa eikä vastannut Paronin tunteisiin. Paroni suuttui silmittömästi ja surmasi raivohulluuksissaan Helenan. Tästä järkyttyneenä hän riisti hengen myös itseltään. Ennen kuolemaansa Helena piilotti diadeemin puunkoloon. Diadeemi oli kateissa vuosisatoja, kunnes 1990-luvulla se löydettiin. Mittaamattoman arvokas historiallinen esine tuhoutui kuitenkin eräässä kohtalokkaassa onnettomuudessa vain vähän aikaa löytymisen jälkeen.

 

HISTORIA [Tylypahka]'ssa

Korpinkynnen tupa on kärsinyt vaihtuvista tuvanjohtajista [Tylypahka]:n perustamisesta lähtien. Viimeisimpänä tuvanjohtajina ovat toimineet ::leetu::, Joni1993, Domenic, Syanidea, Karkkimus ja Hande12. Handen jälkeen Domenic aloitti uransa uudestaan helmikuussa 2013. Domenicin jälkeen tuvanjohtajaksi vaihtui Chokonut.

 

TUPA

Tuvanjohtaja: Piru=l (Annabelle Froud)

Johtajatyttö

Johtajapoika

Valvojaoppilaat: Mitch Lowell (Treni)

 

HUISPAUSJOUKKUE

Kapteeni:

Lyöjät:

Jahtaajat:

Etsijä:

Pitäjä

 

Tulosta